Buiten

Groene gevel buiten

Baar opzien met een gevel volledig of deels bedekt met levend groen. Een groene gevel geeft extra isolatie aan uw pand. Daarnaast vangt het fijnstof op, versterkt het het ecosysteem en ontlast u het riool door regenwater op te vangen met uw wand.

Beplanting

Wanneer u besluit een groene gevel te nemen zal u uitgebreid advies krijgen over de te kiezen planten. Belangrijk hierbij is dat de beplanting ook in de winter mooi blijft!

Constructie

Een goed onderhouden groene gevel met zakken ziet er vanaf een afstand hetzelfde uit als een groene gevel met een bakken systeem. Waar het ene systeem kostentechnisch het meest aantrekkelijk is, daar kan het andere systeem weer extra isolatie aan het pand geven. De Verticale Tuinman is op de hoogte van de verschillen en legt dit graag aan u uit.

Onderhoud

Een computergestuurd irrigatiesysteem zorgt voor de ideale irrigatie en de juiste voeding voor al het groen op de gevel. Daarnaast zijn er verschillende opties om het onderhoud uit te besteden. Op deze manier heeft u een 100% groen garantie. Dit noemt De Verticale Tuinman gaplantie. 

Voordelen

Op de blogpagina is te zien welke voordelen een groene gevel heeft voor u- en uw omgeving!

Hoe werkt het?

De Verticale Tuinman werkt samen met geselecteerde specialisten. Een volledig gebouw bekleden vraagt om een andere specialisatie dan een klein stuk in de achtertuin. Het meest belangrijke hier is dat er een groene wand komt die helemaal past bij uw wensen. En daar helpt de Verticale Tuinman u bij.

DOWNLOAD PRODUCT INFORMATIE

Buiten projecten

11 december 2018

Achtertuin in Amsterdam

7 november 2018

Groen! Van grauw naar groen

16 juli 2018

Droomwoning in Utrecht

Vraag offerte aan!

Wilt u ook een verticale tuin, een vrijblijvende offerte ontvangen of heeft u andere vragen? Wij horen graag van u. Wij leggen verticale tuinen aan vanaf 8 m2. Mos creaties zijn mogelijk in elk formaat.