Max Verboom
Founder

Ooit wilde ik meer mijn met handen werken én mijn handtekening kunnen zetten onder de meest waanzinnige projecten. Zo is het begonnen.

De Verticale Tuinman kenmerkt zich vanwege zijn specialistische en flexibele team. Denk aan het aanleggen van een irrigatiesysteem, het monteren van een logo of het ontwerpen van een moswand. Opdrachten die perfect uitgevoerd dienen te worden. Alle kennis is in huis, op deze manier zijn problemen snel opgelost.

Vanwege onze ervaring met grote projecten werken wij bij elk product volgens vaste stappen om tot het project tot een perfect eindresultaat te brengen.

Het is dankbaar werk om elke dag bezig te zijn met het realiseren van unieke groene wanden.  Een groene wand daadwerkelijk mooi en groen houden is bij ons een belangrijk thema. De juiste voeding, irrigatie en plantkeuze is hierbij essentieel. Bij de moswanden is een goede afwerking zeer belangrijk.

De ambities van De Verticale Tuinman zijn groot. Vooral in de steden liggen de kansen op de muren.

Het is puur genieten om met groen te werken en anderen daar blij mee te maken. De mooiste dagen zijn de installaties, een mooi resultaat neerzetten, daar doe je het voor!

LinkedIn
Sam Koetsier
Creative & Projectmanager

Als afgestudeerd Illustration Designer had ik nooit kunnen voorzien dat ik voor een verticaal groen bedrijf zou werken, maar ik vind het geweldig!

Bij De Verticale Tuinman mag ik creatief zijn achter de macbook met logo's, promotiemateriaal en technische tekeningen. In combinatie met plannen en organiseren (een geheime passie van mij) en zo nu en dan mijn handen uit de mouwen steken om te werken met het mos en de planten, is dit de perfecte baan voor mij. 

Dennis Luhulima
Salesmanager & Production

Mij zie je veel met een laptop in mijn hand op projecten rondlopen. Ik installeer de wanden en daarnaast regel en organiseer ik ook veel vanuit kantoor. Ik haal veel plezier uit klant afspraken. Advies geven en klanten blij maken met dé perfect wand, dat geeft mij voldoening! 

Arthur Nooren
Production & Maintenance

Mijn rol binnen De Verticale Tuinman is om de levende wanden (Indoor & Outdoor) groen te houden. Ik verzorg het onderhoud voor de verschillende groene wanden en gevels die De Verticale Tuinman binnen en buiten Amsterdam heeft geplaatst. Als groentekweker en oud Wageningen student heb ik veel kennis van planten en ligt hierin mijn passie. 

 
Stefano Oudhuis
Production & Maintenance

Na mijn stage bij De Verticale Tuinman ben ik blijven hangen en is het mijn taak om de groene wanden te voorzien van onderhoud. Naast onderhoud kun je mij vaak vinden op projecten waar ik nieuwe Moss Walls plaats. Een stralend groene muur geeft mij voldoening!

Julia Gorter
Stagiaire

Ik volg de opleiding Bloem, Groen & Styling en zit in mijn laatste jaar.  Ik was op zoek naar een stageplaats en kwam De Verticale Tuinman tegen.  Ik loop graag stage bij een bedrijf dat bezig is met groen (urban green) en duurzaamheid. Bij De Verticale Tuinman heb ik precies zo een bedrijf gevonden.  Hier kan ik leren van opdracht tot uitvoering hoe je creatief omgaat met mooie opdrachten.  Ik vind het leuk bezig te zijn met niet alleen mijn hoofd maar ook met mijn handen. Het is erg leerzaam en leuk om met groen op deze manier te werken. Ik ben erg blij met mijn stage bij De Verticale Tuinman, elke nieuwe opdracht is een leuke opdracht!

De Verticale Tuinman: dé specialist op het gebied van verticaal groen.

In een tijd waarin het grootste deel van de bevolking in verstedelijkt gebied woont, wordt de noodzaak van groen nogal over het hoofd gezien. Daarnaast is een gezondere werkomgeving belangrijker dan ooit. Groen draagt bij aan schonere lucht, een heerlijk uitzicht of een plek om even tot rust te komen. Daarnaast laat het uw duurzame ambities zien.

Er is weinig ruimte in de stad. Een verticale tuin biedt een oplossing voor dit probleem. Deze oplossing staat echter nog nauwelijks op de kaart. De Verticale Tuinman is er om advies te geven over de wand die u zou willen hebben. De volgende stap in het proces is de realisatie, uw droomwand wordt realiteit.

Wij horen graag van u!

De Verticale Klanten